Hoe werkt het systeem?

HET REVOLUTIONAIR AFSCHERMSYSTEEM

Snel - Kostenbesparend - Duurzaam - Flexibel - Professioneel

ZipWall is een veelzijdig en gepatenteerd duurzaam afschermsysteem, gemaakt om snel te plaatsen bij verbouwing, renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Het ZipWall afschermsysteem voorkomt de overdracht van stof, vuil en schimmels, houdt tocht tegen, de kou buiten, isoleert vocht en voorkomt besmetting.

Het ZipWall afschermsysteem bestaat uit lichtgewicht aluminiumtelescoopstangen met een geïntegreerde drukveer, welke, voorzien van een doorgaande folie naar keuze, tussen vloer en plafond wordt gespannen. Met Foam Rail dwarsprofielen wordt een luchtdichte aansluiting langs plafond, wanden en vloeren gemaakt.

In minder dan 10 minuten, zonder ladders of tape, plaatst één persoon, met een doorgaande plastic folie een stabiel stofscherm.

Het ZipWall stofscherm systeem bestaat uit weinig, maar op elkaar afgestemde, componenten, is modulair en daardoor uiterst snel en eenvoudig, flexibel aan te passen aan telkens nieuwe en wisselende situaties en omstandigheden.

Zipwall - Hoe werkt het systeem?

Slipvaste bovenplaat

zorgt voor fixatie van de telescoopstang aan het plafond. Geen afdrukken,
geen beschadigingen.

Sandwich plafondplaat

uit 2 delen. Hiertussen wordt de folie vastgezet.

Kogelkop gewricht

Draaigewricht zorgt voor de aanpassing aan hellende plafonds of trappen.

Zuiger

Manchet

Stalen veer

Zorgt voor aanhoudende druk tussen vloer en plafond. Door de telescoopstang licht omhoog te tillen kan de folie worden strak gespannen tussen de vloer en de voet van de stang. Gebruik bij gladde oppervlaktes altijd de Gripdisk tussen vloer en folie.

Zipwall offerte aanvraag

Wenst u een prijsofferte te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze medewerkers contacteert u binnen de 24u.

* zijn verplicht in te vullen velden.
Verklaring over cookies