Basic pack

Inhoud
4 Telescoopstangen 3,60 m
2 Foam Rail dwars profielen
4 Grip Disks
2 ZipWall zelfklevende ritssluitingen
1 Polyester transporttas

Omschrijving
De Basic Pack is een prima set met plafondaansluiting om mee te beginnen. De set bestaat uit 4 telescoopstangen, voldoende om een stofafscheiding in meerdere opstellingen (configuraties) te bouwen en 2 Foam Rail™ dwars profielen voor een strakke aansluiting aan het plafond zonder het te beschadigen. De set bevat eveneens een stevige polyester transporttas, groot genoeg voor 8 telescoopstangen en Foam Rails en een set zelfklevende ritssluitingen die ervoor zorgen dat u de werkruimte makkelijk kunt in- en uitgaan. De Basic Pack is ideaal om in iedere servicebus als standaard uitrusting mee te voeren. Om dit product in actie te zien, vindt u een korte videodemonstratie op deze website.

Meer details
De vier telescoopstangen zijn uitschuifbaar van 1,50 m tot 3,60 m. Om de Foam Rails te gebruiken dient u eerst de plafondplaat van de telescoopstang te verwijderen door deze er rechtop vanaf te trekken. Daarna kunt u de Foam Rail op de telescoopstand klikken. Elke Foam Rail is 1,50 m lang. Gebruik de Grip Disks bij een gladde ondergrond. De plastic folie is niet inbegrepen.

Zipwall - Basic pack

Zipwall offerte aanvraag

Wenst u een prijsofferte te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze medewerkers contacteert u binnen de 24u.

* zijn verplicht in te vullen velden.
Verklaring over cookies