Professional pack III

Inhoud
8 Telescoopstangen 3,60 m
8 Grip Disks
8 Foam Rail dwars profielen
4 Side Clamps
2 ZipWall Heavy Duty - zelfklevende ritssluitingen
1 Polyester transporttas

Omschrijving
De Professional Pack III is de meest complete set met plafondaansluiting en wandaansluiting. De set bestaat uit 8 telescoopstangen, voldoende om een stofafscheiding in meerdere opstellingen (configuraties) te bouwen en 8 Foam Rail™ dwars profielen voor een strakke aansluiting aan het plafond en zijwanden, zonder deze te beschadigen. De set bevat eveneens een stevige polyester transporttas, groot genoeg voor 8 telescoopstangen en Foam Rails en een set zelfklevende Heavy Duty ritssluitingen die ervoor zorgen dat u de werkruimte makkelijk kunt in- en uitgaan. Professional Pack III is ideaal om in iedere servicebus als standaard uitrusting mee te voeren. Om dit product in actie te zien, vindt u een korte videodemonstratie op deze website.

Meer details
De 8 telescoopstangen zijn uitschuifbaar van 1,50 m tot 3,60 m. Om de Foam Rails te gebruiken dient u eerst de plafondplaat van de telescoopstang te verwijderen door deze er rechtop vanaf te trekken. Daarna kunt u de Foam Rail op de telescoopstand klikken. De wandaansluiting van de Foam Rails realiseert u door de Side Clamps zijdelings op de telescoopstangen te klemmen. Elke Foam Rail is 1,50 m lang. Gebruik de Grip Disks bij een gladde ondergrond. De plastic folie is niet inbegrepen. Klik hier voor meer informatie over plastic folie.

Zipwall - Professional pack 3

Zipwall offerte aanvraag

Wenst u een prijsofferte te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze medewerkers contacteert u binnen de 24u.

* zijn verplicht in te vullen velden.
Verklaring over cookies