Revolutionair stofscherm

Een professionele stofafscherming, in een handomdraai gemonteerd, dankzij dit unieke gepatenteerde systeem.

Opbouw in no-time

Snel en eenvoudig, zonder ladder, zonder tape, zonder boren. In minder dan 5 minuten een professionele stofafscherming, gemonteerd en gedemonteerd door één persoon.

Flexibel uitbreidbaar

Inzetbaar in iedere denkbare situatie en elke lengte. Van een rechte afscherming tot U- of L-vorm. Bij hoge, hellende- of systeemplafonds. Tegen stof en luchtstromingen. Ieder onderdeel van ZipWall is compatibel met het andere. Telkens aanpasbaar aan de verschillende bouw of renovatie stadia.

Professionele performance

Ontwikkeld door vakmensen voor vakmensen. Gemaakt voor veelvuldig gebruik. Effectief en efficiënt inspelen op de behoeftes van uw klanten. Geen stofoverlast en geen montagesporen aan het interieur van uw klant.

Enthousiaste klanten

Een professioneel optreden en een schone, stofvrije werkomgeving zorgen voor enthousiaste klanten en een vakkundig imago.

Mobiel

Gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht aluminium. Compact systeem en daardoor gemakkelijk te transporteren. Alle onderdelen in één solide transporttas.

ZipWall® en onderdruk

Niet alleen is het systeem perfect geschikt als barrière tussen koud en warm, tussen vochtig en droog of tussen stoffig en schoon, ook als scheiding tussen over- en onderdruk bewijst ZipWall zijn veelzijdigheid.

Zipwall offerte aanvraag

Wenst u een prijsofferte te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze medewerkers contacteert u binnen de 24u.

* zijn verplicht in te vullen velden.
Verklaring over cookies