Waarom stofvrij werken?

ZIPWALL is een innovatief systeem dat stof beheersbaar maakt en daardoor overlast vermijdt.

Het zorgt voor een veiligere en schonere werkomgeving. Voorkomt dat het fijne poederstof zich in de omgeving verspreid en u als vakman nog vaak wekenlang, negatief in herinnering blijft. Het is aangetoond dat een zichtbare effectieve afscherming bij verbouwingen al meteen minder klachten oplevert.

Rendement en tevredenheid

De ZIPWALL levert u als uitvoerder of aannemer een toegevoegde waarde die onbetaalbaar is. Uw klanten zien en merken direct dat u zorgvuldiger met uw omgeving omgaat en zorgt voor zo weinig mogelijk overlast. Dat levert niet alleen een betere verstandhouding op met de gebruikers of bewoners, maar ook aanzienlijk meer waardering voor uw werk. Beschadigingen en herstelwerkzaamheden aan het interieur van uw klanten worden voorkomen. Door uw werkzaamheden stofvrij aan te bieden haalt u de angst voor stofoverlast weg bij uw klanten en creëert u een voordeelpositie ten opzichte van uw medeaanbieders. Uiteindelijk draait het om één ding:
Tevredenheid van uw opdrachtgever.

Zipwall offerte aanvraag

Wenst u een prijsofferte te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze medewerkers contacteert u binnen de 24u.

* zijn verplicht in te vullen velden.
Verklaring over cookies